Presto Donato/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
Presto Donato/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig

Presto Donato/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig

919,00

Meer informatie

Presto Donato/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig De Presto Donato/Villagio dining tuinset is hét perfecte tuinset om heerlijk van het buitenleven te genieten. De Presto Donato is een lichtgewicht stoel welke probleemloos in te klappen is, zodat je deze gemakkelijk kunt verplaatsen of opbergen. De aluminium tuinstoel sluit prachtig aan bij de strakke Villagio dining tuinstoel van het merk Lifestyle. De tuinset is geheel onderhoudsvrij, waardoor jij extra lang kunt relaxen. Wil je liever zelf je tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Presto Donato/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Presto Donato standenstoel antraciet
1 x Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm
Eigenschappen Preston Donato standenstoel De Preston Donato standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Presto Donato standenstoel is eenvoudig inklapbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm De Lifestyle Villagio dining tuintafel is een volledig aluminium tuintafel. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Villagio dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het aluminium is volledig behandeld met een powderoating wat een extra beschermlaag geeft. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.