Presto Ricadi/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig
Presto Ricadi/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig
1.368,00 1.099,00 Meer informatie
Aanbieding!

Presto Ricadi/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig

1.099,00

-20%

Meer informatie

Presto Ricadi/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig
Geniet van het buitenleven in dit strakke en stijlvolle tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De moderne Presto Ricadi dining tuinstoelen hebben een goed zitcomfort en sluiten perfect aan bij de Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm. Het Presto Ricadi/Madras 180 cm dining tuinset heeft plaats 4 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinmeubelset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Presto Ricadi/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Presto Ricadi dining tuinstoel stapelbaar
* 1 x Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm Eigenschappen Presto Ricadi dining tuinstoel stapelbaar
De Presto Ricadi dining tuinstoel stapelbaar is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de Presto Ricadi dining tuinstoel, net als de Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm, extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Presto Ricadi tuinstoel is eenvoudig stapelbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm
De Lifestyle Madras dining tuintafel is een trendy tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft net als de Ricadi stapelstoel een aluminium frame waarop een antracietkleurige poedercoating op is aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een sterk en hard materiaal. De tuintafel in de maat 180 x 90 cm biedt plaats aan 4 tot 6 personen en is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel. Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!