Presto Vasto/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig
Presto Vasto/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig

Presto Vasto/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig

939,00

Meer informatie

Presto Vasto/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig
De Presto Vasto dining tuinstoel verstelbaar vormt samen met de Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm een comfortabele tuinset. Een heerlijk tuinset om aan te eten of gezellig een spelletje aan te doen! Het Presto Vasto/Madras 180 cm dining tuinset heeft plaats voor 4 tot wel 6 personen. Je kunt ook jouw eigen buitenset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze sfeervolle megastores. Wij zitten ook bij jou in de omgeving!
De Presto Vasto/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Presto Vasto dining tuinstoel verstelbaar
* 1 x Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm Eigenschappen Presto Vasto dining tuinstoel verstelbaar
De Presto Vasto standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle, tijdloze uitstraling en past perfect bij de Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm. De Presto Vasto standenstoel is eenvoudig inklapbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm
De Lifestyle Madras dining tuintafel is een trendy tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft een aluminium frame waarop een antracietkleurige poedercoating op is aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een sterk en hard materiaal. De tuintafel in de maat 180 x 90 cm biedt plaats aan 4 tot 6 Presto Vasto verstelbare stoelen en is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel. Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!