Presto Vasto/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig
Presto Vasto/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig

Presto Vasto/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig

839,00

Meer informatie

Presto Vasto/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig
De Presto Vasto dining tuinstoel verstelbaar vormt samen met de Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm een comfortabele tuinset. Een heerlijke tuinset om aan te eten of gezellig een spelletje aan te doen! De Presto Vasto/Varano 160 cm dining tuinset heeft plaats voor 4 tot 6 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Presto Vasto/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Presto Vasto dining tuinstoel verstelbaar
1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm
Eigenschappen Presto Vasto dining tuinstoel verstelbaar De Presto Vasto standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle, tijdloze uitstraling en past perfect bij de Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm. De Presto Vasto standenstoel is eenvoudig inklapbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm De Lifestyle Varano dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Varano rechthoekige tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De aluminium tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Deze tafel voor in de tuin is, net als de Presto Vasto dining tuinstoel verstelbaar, eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.