Santika Annisa/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig
Santika Annisa/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig
2.071,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.071,00.1.719,00Huidige prijs is: €1.719,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.071,00.Huidige prijs is: €1.719,00.

-17%

Meer informatie

Santika Annisa/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig
De Annisa/Forest tuinset is een onderhoudsvriendelijke en strakke tuinset uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. De Annisa tuinstoel is bespannen met rope en hierdoor heerlijk comfortabel. De tuinstoel is perfect te combineren bij de Forest tuintafel. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
De Santika Annisa/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Santika Annisa dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 90 cm Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel antraciet
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 90 cm
De Lifestyle Forest dining tuintafel is een tuintafel met een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur zodat je de look en feel van het houten tafelblad krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Lifestyle Forest dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.