Santika Annisa/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig
Santika Annisa/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig
3.537,00 2.799,00 Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig

2.799,00

-21%

Meer informatie

Santika Annisa/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig
Ben je op zoek naar een onderhoudsvrij tuinset met een strakke look? Dan is de Santika Annisa/Graniet 170 cm dining tuinset echt een aanrader. De Santika Annisa dining tuinstoel heeft een eigentijds en trendy design. De tuinstoel is stapelbaar, waardoor je de tuinstoel ook gemakkelijk kunt opbergen. De combinatie met de granieten tuintafel is subliem. De tuintafel heeft een unieke triangel vorm, waardoor je iedereen aan tafel kunt zien. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Annisa/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Santika Annisa dining tuinstoel antraciet
* 1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel triangel 170 x 170 x 170 cm Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel triangel 170 cm
De Garden Collections granieten dining tuintafel 170 cm triangel is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermt worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.