Santika Annisa/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig
Santika Annisa/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig
1.937,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.937,00.1.599,00Huidige prijs is: €1.599,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.937,00.Huidige prijs is: €1.599,00.

-17%

Meer informatie

Santika Annisa/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig
Dit strakke tuinset is vast iets voor jou. De Santika Anissa stoel zit heerlijk en is ook nog eens stapelbaar. Ook de Lifestyle Madras dining tuintafel is erg praktisch. Als je liever een ander combinatie wilt maken kan dat natuurlijk online of in één van onze vele megastores. We helpen je graag en de koffie staat klaar! 
De Santika Annisa/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar antraciet
* 1 x Lifestyle Madras dining tuintafel 220 x 90 cm  Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar antraciet
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is en geen onderhoud nodig heeft, net als de Lifestyle Madras dining tuintafel 220 x 90 cm. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Lifestyle Madras dining tuintafel 220 x 90 cm 
De Lifestyle Madras dining tuintafel is een trendy tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft een aluminium frame waarop een antracietkleurige poedercoating op is aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een sterk en hard materiaal. De tuintafel in de maat 220 x 90 cm biedt plaats aan 6 tot 8 Santika Annisa dining tuinstoelen en is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.