Santika Annisa/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig
Santika Annisa/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig
1.513,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.513,00.1.209,00Huidige prijs is: €1.209,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.513,00.Huidige prijs is: €1.209,00.

-20%

Meer informatie

Santika Annisa/Residence dining tuinset 5-delig  Het Annisa/Residence tuinset is een moderne tuinset met een uitstekend zitcomfort. Het aluminium frame van de tuinstoel komt terug in de tuintafel waardoor deze tuinset een perfecte combinatie is. Het aluminium frame van de Annisa tuinstoel is omweven met rope. Door de enorme veerkracht biedt deze eetstoel een ultiem zitcomfort zodat je heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Benieuwd geworden naar dit tuinset? Kom eens gezellig langs in een van de megastores van Tuinmeubelshop of neem online contact met ons op.  

Het Santika Annisa/Residence dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
4 x Santika Annisa dining tuinstoel antraciet 
  1 x Lifestyle Residence dining tuintafel 164 x 94 cm 

Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel antraciet  De Annisa tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De stoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw dat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen. 
Eigenschappen Lifestyle Residence dining tuintafel 164 x 94 cm   De Residence tuintafel is onderhoudsvrij en eenvoudig af te nemen met een vochtige doek of met onze Multi Surface reiniger.  Aluminium is het ideale materiaal voor buiten: stevig, roestvrij en licht van gewicht. Ook is het aluminium frame gepoedercoat. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht en dit wordt verhit in een oven. Tijdens dit proces worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en ten slotte hardt het uit tot een mooie duurzame coating. De platen in de tuintafel zijn gemaakt van keramiek en is hittebestendig tot wel 450°C graden. Dit is fijn als je bijvoorbeeld ’s avonds gezellig wilt dineren en er een hete schaal op de tafel moet staan. Een ander voordeel is dat het makkelijk in onderhoud is en voedselresten niet in de tafel kunnen trekken. Keramiek is een natuurlijk product wat de eettafel erg duurzaam maakt. De tafel is geheel onderhoudsvrij en 100% kleurvast. Aan de tuintafel kunnen vier tot zes tuinstoelen.