Santika Annisa/San Francisco 200 cm dining tuinset 5-delig
Santika Annisa/San Francisco 200 cm dining tuinset 5-delig
2.047,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.047,00.1.739,00Huidige prijs is: €1.739,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/San Francisco 200 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.047,00.Huidige prijs is: €1.739,00.

-15%

Meer informatie

Santika Annisa/San Francisco 200 cm dining tuinset 5-delig
Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Annisa/San Francisco 200 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Santika Annisa dining tuinstoel antraciet
1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 200 x 100 cm
Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 200 x 100 cm
De Lifestyle San Franscico dining tuintafel 200 x 100 cm bestaat uit een massief teak houten tafelblad en een aluminium pootstel. Het aluminium pootstel is volledig gepoedercoat. Dit houdt in dat de lak met een speciale behandeling is aangebracht, wat een sterke bovenlaag vormt. Het mooie pootstel is uitgevoerd met een antraciet coating. Aluminium is een materiaal wat niet kan roesten en hierdoor volledig weerbestendig is. Het bovenblad is gemaakt van massief teakhout. Dit teakhout is afkomstig van maatschappelijk verantwoord bosbeheer uit Indonesië. Teakhout is bovendien een duurzame houtsoort. Het teakhout is behandeld met een Greywash, waardoor de kleur van het bovenblad mooi is afgestemd op het pootstel. Verder adviseren wij je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.