Santika Annisa/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
Santika Annisa/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
2.071,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.071,00.1.719,00Huidige prijs is: €1.719,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.071,00.Huidige prijs is: €1.719,00.

-17%

Meer informatie

Santika Annisa/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
Door de combinatie van de materialen aluminium en rope creëer je met deze tuinset een prachtige strakke en karakteristieke sfeer in jouw tuin! De tuinset bestaat uit de Santika Annisa tuinstoel en de Valley dining tuintafel 240 x 92 cm van het merk Lifestyle. De tuinstoel heeft een praktisch design. Dankzij de rope bekleding heeft de tuinstoel een unieke uitstraling en een zeer prettig zitcomfort. De tuinstoel is verder weersbestendig en onderhoudsvrij. Dit geldt ook voor de tuintafel. De hoogte van de rechthoek tuintafel sluit goed aan bij de tuinstoel. Het frame van de tuintafel is gemaakt van aluminium en het blad van polywood. Het polywood heeft een prachtige houtlook waardoor de tuintafel een natuurlijke uitstraling heeft. Wil je deze tuinset in het echt komen bekijken? Kom dan langs in een van onze Tuinmeubelshop Megastores!
Het Santika Annisa/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar
De Santika Annisa dining tuinstoel is net als de Valley tuintafel 240 x 92 cm gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De Santika tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel voor buiten is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. Deze tuinstoel voor in de tuin is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm
De Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm bestaat primair uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel, net als de Annisa dining tuinstoel, goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een lichtgewicht materiaal, waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is. Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten. Dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft polywood een sfeervolle hout-look. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van de genoemde materialen zorgt niet alleen voor een mooie ‘look’. De rechthoekige tuintafel kan namelijk ook het hele jaar buiten blijven staan. Wanneer u deze tuintafel voor in de tuin extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Tevens voorkomen ze het ontstaan van vlekken.