Santika Giovane/Concept 160 cm dining tuinset 5-delig
Santika Giovane/Concept 160 cm dining tuinset 5-delig

Santika Giovane/Concept 160 cm dining tuinset 5-delig

939,00

Meer informatie

Santika Giovane/Concept 160 cm dining tuinset 5-delig  
Deze prachtige tuinset bestaat uit de Santika Giovane loungestoel en de concept tafel 180 cm van het merk Lifestyle. De Giovane tuinstoel bestaat uit een aluminium frame in dezelfde kleur als de tafel. Voor de zitting en rugleuning is gebruik gemaakt van het materiaal rope. Dit is een nieuw en populair materiaal en wordt de laatste tijd dan ook steeds meer gebruikt. Het gebruik van rope geeft deze stoel dan ook een unieke en moderne uitstraling. Daarnaast zijn er ook teakhouten accenten aangebracht op de leuningen wat een natuurlijke uitstraling heeft.De tafel heeft een lengte van 160 cm en biedt plaats voor 4 personen. Kortom, een schitterende tuinset voor onder de veranda of op het terras! Kom hem snel eens bekijken in één van onze megastores. 
  
De Santika Giovane/Concept 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:  
4x Santika Giovane dining tuinstoel antraciet   1x Lifestyle Concept tuintafel 160 x 100 cm     
Eigenschappen Santika Giovane dining tuinstoel antraciet   
De Giovane tuinstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame. Dit materiaal roest niet en kan het hele jaar buiten blijven staan. De zitting en de rugleuning van deze tuinstoel is gemaakt van het moderne materiaal rope. Dit is een polyester touw wat speciaal is ontwikkeld voor alle weersomstandigheden. Dit touw wordt tijdens het productieproces opgerekt en daardoor staan het zit- en ruggedeelte onder de beste spanning. Dit zorgt voor een uitstekend zitcomfort. De productie van rope op deze manier vereist dan ook uniek vakmanschap. Het rope is onderhoudsarm, kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook snel droog na een buitje regen. De accenten die op de leuningen van deze tuinstoel zijn aangebracht zijn van teakhout. Dit is het meest duurzame houtsoort voor buiten. Hout verkleurt van nature, het is wel mogelijk om het hout op kleur te houden met de teakprotector van Garden Collections.    

Eigenschappen Lifestyle Concept tuintafel 160 x 100 cm  
De strak vormgegeven Concept tafel is volledig van aluminium gemaakt. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. Onder elk van de sterke poten is een stelpoot aangebracht, zodat de tafel altijd recht op het terras kan staan. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. De tuintafel kan beschermd worden met de beschermhoezen van Outdoor Cover. Heb je nog vragen over de Concept tafel 160 cm of de Giovane tuinstoel in de antraciet kleur. Kom dan zeker een keer bij ons langs! Wij adviseren je hier graag over.