Santika Giovane/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
Santika Giovane/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig

Santika Giovane/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig

919,00

Meer informatie

Santika Giovane/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
Lekker genieten van het buitenleven doe je in de prachtige Santika Giovane dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm. Door de unieke kleurcombinatie is dit een eyecatcher in je tuin. De Santika Giovane/Villagio 170 cm dining tuinmeubelset heeft plaats voor 4 tot 6 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Giovane/Villagio 170 cm dining tuinset bestaat uit:
* 4 x Santika Giovane dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm Eigenschappen Santika Giovane dining tuinstoel
De Santika Giovane dining tuinstoel heeft een antraciet aluminium onderstel wat behandeld is met een sterke poedercoating, net als de Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm. Dit zorgt ervoor dat de tuinstoel bestendig is tegen alle weersomstandigheden maar ook dat deze niet kan gaan roesten. Dit zorgt er dan ook voor dat deze tuinstoel het gehele jaar door buiten kan blijven staan. De zitting en de rugleuning van deze stoel voor in de tuin is gemaakt van het moderne materiaal rope. Dit is een polyester touw wat speciaal is ontwikkeld voor alle weersomstandigheden. Het touw wordt tijdens het productproces maximaal opgerekt waardoor het grote voordeel ontstaat dat het zit- en rug gedeelte onder de beste spanning staat waardoor de tuinstoel een ultiem zitcomfort biedt. De productie van een stoel voor buiten met het materiaal rope op deze manier vereist hoogwaardig vakmanschap en is dus erg uniek. Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt heeft het ook een voordeel dat het onderhoudsarm is. Het antraciet kleurige rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook heel erg snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of de Multi Surface reiniger van het merk Garden Collections. De accenten die op de leuningen van deze tuinstoel zijn aangebracht zijn van teakhout. Dit is het meest duurzame houtsoort voor buiten. Je kunt ervoor kiezen om het hout op de natuurlijke manier te laten vergrijzen of om het hout bruin te houden. Om het hout bruin te houden adviseren wij om de armleuningen te behandelen met Garden Collections Teak protector.
Eigenschappen Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm
De Lifestyle Villagio dining tuintafel is een volledig aluminium tafel voor in de tuin. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij, dit geldt ook voor het pootstel van de Santika Giovane dining tuinstoel. Dit maakt de Lifestyle Villagio dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het aluminium is volledig behandeld met een poedercoating wat een extra beschermlaag geeft. De rechthoek buitentafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.