Santika Novita/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig
Santika Novita/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig
1.555,00 1.179,00 Meer informatie
Aanbieding!

Santika Novita/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig

1.179,00

-24%

Meer informatie

Santika Novita/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig
Geniet met volle teugen van het buitenleven met de prachtige Santika Novita/Valencia dining tuinset. De Santika Novita is een comfortabele tuinstoel met een eigentijds design. De tuinstoel matcht perfect bij de Lifestyle Valencia dining tuintafel. Een prachtige tuinset voor op je terras! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Novita/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Santika Novita dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm Eigenschappen Santika Novita dining tuinstoel stapelbaar
De Santika Novita dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De Novita dining tuinstoel is uitgevoerd met een goed gevuld zit- en rugkussen. De Santika Novita dining tuinstoel wordt inclusief kussen geleverd. De kussenhoes is afritsbaar en op maximaal 30 graden te wassen. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zitten kunststof slijtdoppen die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm
De Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm is een royale tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft 4-6 zitplaatsen. Het framewerk is uitgevoerd van aluminium en de tuintafel heeft ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Valencia dining tuintafel volledig weersbestendig. Het bovenblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het veiligheidsglas is antraciet gekleurd. Door de ronde poten is deze tuintafel mooi te combineren met de Santika Novita dining tuinstoel.