Santika Vivian/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig
Santika Vivian/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig

Santika Vivian/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig

929,00

Meer informatie

Santika Vivian/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig 
Geniet van het buitenleven in deze stijlvolle tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het unieke design en de prachtige combinatie van de Santika Vivian dining tuinstoel met de Lifestyle Sophia dining tuintafel is tijdloos en past op elk terras. Wil je deze tuinset in het echt bekijken of liever zelf je tuinset samenstellen? Kom langs in één van onze megastores of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Wij helpen je graag verder1
De Santika Vivian/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
* 4 x Santika Vivian dining tuinstoel 
* 1 x Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Santika Vivian dining tuinstoel  
Het frame van de Vivian stoel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. Verder is er ook rope gebruikt, bekend van de bergbeklimming en loeisterk. De Vivian dining tuinstoel is uitgevoerd met een goed gevuld zit- en rugkussen. De Santika Vivian dining tuinstoel wordt inclusief kussen geleverd. De kussenhoes is afritsbaar en op maximaal 30 graden te wassen. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de stoel of het terras voorkomen.   
Eigenschappen Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm 
De Sophia diningtafel heeft een gepoedercoat aluminium frame en een tafelblad van veiligheidsglas. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Tijdens dit proces worden de poederdeeltjes in de oven eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en uiteindelijk hardt het uit tot een mooie, duurzame coating. Aluminium is razend populair in de tuinmeubelwereld. Aluminium is licht in gewicht en kan niet roesten. Het gehard glazen tuintafelblad is antraciet van kleur en is dus makkelijk te combineren met allerlei stoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop.