Santika Sovita lounge tuinstoel - Quick Dry Foam
Santika Sovita lounge tuinstoel – Quick Dry Foam
740,00 Oorspronkelijke prijs was: €740,00.569,00Huidige prijs is: €569,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Sovita lounge tuinstoel – Quick Dry Foam

Oorspronkelijke prijs was: €740,00.Huidige prijs is: €569,00.

-23%

Meer informatie

Santika Sovita lounge tuinstoel – Quick Dry Foam
In de royale Santika Sovita lounge tuinstoel voel je je de koning te rijk. Hang lekker onderuit of meet jezelf een rechte houding aan. Door de dikke kussens vind je altijd een lekker plekje voor jezelf. Ben je wat langer dan gemiddeld? Geen probleem, door de diepe zit zul je een prima ondersteuning ervaren. De Santika Sovita lounge tuinstoel is mooi te combineren met de Santika Sovita loungeserie. De Sovita loungestoel is leverbaar in wit en antraciet. Wil je hier meer over te weten komen? Bezoek dan een van onze ruime Megastores. Met onze expertise kunnen we iedereen van een goed advies voorzien.
Eigenschappen Santika Sovita lounge tuinstoel
De hoekset is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordelen dat het sterk, licht en onderhoudsvrij is. Bovendien is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating. Deze coating wordt op hoge temperatuur aan het aluminium gehecht waardoor een sterke beschermlaag ontstaat. De loungeset kan het gehele jaar door buiten blijven staan. De goedgevulde kussens van de Santika Sovita zijn All Weather. Dit houdt in dat de kussens in het voorjaar en de zomer constant buiten kunnen blijven liggen in combinatie met een Outdoor Cover beschermhoes. De loungeset is eenvoudig schoon te maken met een mild sopje.
Eigenschappen Quick Dry Foam kussens
Quick Dry Foam is een kussenvulling en wordt vaak in de tuinmeubelwereld gebruikt. Quick Dry Foam is een sneldrogende kussenvulling. De kussenvulling heeft een open structuur en zal daardoor geen vocht vasthouden. Op deze manier wordt schimmel voorkomen. Door de stevige structuur van de kussenvulling, zal het kussen niet zomaar vervormen. Wel past het kussen zich aan aan jou lichaamsvorm. Hierdoor zit je altijd comfortabel en zodra je niet meer op het kussen zit, zal deze zijn normale vorm weer aannemen. Door de samenstelling in het kussen ventileert deze goed en het water stroomt, als het ware, weg. Zo zullen de kussens makkelijk drogen wanneer het opklaart en kun je direct weer genieten van je loungeset. Om de kussens zo lang mogelijk te behouden, adviseren wij je wel om de kussens op te bergen wanneer je deze langere tijd niet gebruikt.