A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Verschillende soorten zwembaden voor in de tuin

Verschillende soorten zwembaden voor in de tuin

Een zwembad in de tuin lijkt voor veel mensen onbereikbaar. Het is veel te duur en alleen voor mensen met grote villa’s. Dit is echter tegenwoordig niet meer het geval! Zelfs in een kleine tuin is het mogelijk om een zwembad te laten zetten. Er zijn veel verschillende soorten zwembaden. Het is slim om u te laten adviseren door een expert zoals Waterwellness, zodat u precies weet wat voor zwembad in uw tuin past.

Bouwkundig zwembad

Bouwkundige zwembaden zijn zeer populair. Dit komt omdat u met een bouwkundig zwembad alle kanten op kunt; u kunt zelf de juiste maat bepalen. Daarom past dit soort zwembad ook in elke tuin. U kunt hierbij kiezen uit twee verschillende manieren van bouwen. Het zwembad kan gemetseld worden met betonblokken, of u kunt kiezen voor Isostone blokken. Natuurlijk kunt u hier ook een trap in laten bouwen, precies zoals u het hebben wil.

Polyester zwembad

Polyester zwembaden worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig glasvezel, dat versterkt wordt met polyester. Polyester zwembaden worden over het algemeen het meest verkocht. Dat komt vooral omdat ze sterk, duurzaam en gestroomlijnd zijn. Daarnaast is er bij een polyester zwembad geen isolatie nodig en kunnen er handige extra’s in geplaatst worden zoals een ruime inlooptrap of een massagebank.

Overloopzwembad

Een overloopzwembad wordt ook wel “infinity pool” genoemd. Een dergelijk zwembad ziet er heel luxe uit en ziet eruit alsof er een spiegel in de tuin legt. Een overloopzwembad is één met uw tuin, er zijn namelijk geen opstaande randen. Het zwembad gaat naadloos over in de betegeling. Met een overloopzwembad in de tuin maakt u zeker indruk! Naast dat het er prachtig uitziet, heeft het ook andere voordelen. Zo heeft het een snellere en betere doorstroming. Hierdoor komt vuil minder snel op de bodem en blijft het minder snel achter. Ook is de warmteverdeling van het water beter en is het zwembad makkelijk schoon te houden en duurzaam. Wat wil je nog meer?

Houten zwembad

Iets wat er ook erg stijlvol uitziet, is het houten zwembad. Deze zwembaden kunnen boven de grond, half in de grond of helemaal in de grond gebouwd worden. U kunt hierbij kiezen voor een standaard model, maar een houten zwembad leent zich ook uitstekend om op maat te laten maken. Ook deze zwembaden zijn van uitstekende kwaliteit.
Laat u goed adviseren over de verschillende soorten zwembaden en over het juiste zwembad voor in uw tuin. Dan weet u zeker dat u nog jaren van uw nieuwe zwembad kunt genieten!

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs