A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Waarom hulp inschakelen bij ongedierte in huis

Waarom hulp inschakelen bij ongedierte in huis?

Over het algemeen leven er veel meer ongediertesoorten in en rond woningen, dan woningbezitters op voorhand verwachten. Veel van deze ongediertesoorten zijn lastig met het blote oog op te merken. Denk bijvoorbeeld aan de houtworm, een vlo of een bedwants. Het is echter van groot belang dat je deze ongediertesoorten bestrijd. Het voorkomt dat er een ernstige schade aan je woning en inboedel ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan schade aan je houten tuinmeubelen! Een houtworm kan het hout gebruiken om zichzelf te voeden. De gangen die hierbij in het hout van de tuinmeubelen ontstaan kunnen voor een ernstige verzwakking hiervan zorgen. In dit artikel leggen we je uit waarom je hulp moet inschakelen bij ongedierte in huis!

Zelf ongedierte bestrijden is vaak lastig

Niet alleen is het lastig om het ongedierte op te merken. Ook blijkt het een hele uitdaging te zijn om ongedierte op efficiënte wijze te bestrijden. Bij ongedierte in de tuin is het daarbij belangrijk om rekening te houden met regels op dit gebied. Zo is het niet toegestaan om muizenkorrels in de tuin te gebruiken. Andere dieren zouden deze korrels aan kunnen zien voor voedsel, en zo ontstaat er ziekte bij deze dieren. Ze kunnen zelfs sterven. Dit maakt het nog lastiger om het ongedierte tegen te gaan. Ook voor jezelf en andere huisgenoten is het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen gevaarlijk. Je moet er niet aan denken, dat je kinderen of huisdier met deze middelen in aanraking komt.

Professionele hulp is effectiever bij ongedierte

Voldoende redenen om voor een professionele ongediertebestrijder te kiezen. Niet alleen zijn de middelen van zo’n ongedierte brigade veiliger en beter voor het milieu. Ook zijn deze middelen doorgaans veel effectiever dan de middelen die je bij een bouw- of supermarkt kunt krijgen. Een ongediertespecialist maakt bijvoorbeeld gebruik van hitte en kou. Op deze manier zal het ongedierte sterven, zonder dat hierbij gebruik is gemaakt van gif. Daarbij komt hitte of kou veel dieper in het hout van een tuinmeubel dan gif wat ze op het oppervlak smeren.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs