A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

tuinset balkon

Wat is de beste tuinset voor op het balkon?

Woon je in een appartement met een balkon? Het balkon is een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. Toch worstelen veel mensen met de inrichting van het balkon. Je wilt er lekker kunnen loungen, maar buiten dineren zou ook heel fijn zijn. En het liefst wil je ook nog ruimte overhouden voor planten en andere accessoires. Om een gezellige buitenruimte te creëren, zijn tuinmeubelen onmisbaar. Maar past een tuinset wel op het balkon? En wat is dan de beste balkon tuinset voor mij? In dit artikel zetten we een aantal opties op een rij!

Past er een tuinset op het balkon?

Het gemiddelde balkon in Nederland is niet erg groot. Denk ongeveer aan 4 tot 8 vierkante meter. Aangezien de ruimte vaak smal is, denken veel mensen dat een tuinset niet gaat passen. Echter, er zijn ook speciale balkon tuinsets. Deze tuinsets bestaan vaak uit twee stoelen en een tafeltje of een kleine loungebank.

Zelfs op een klein balkon kun je een tuinset kwijt. Met tuinmeubelen met slimme ontwerpen en compacte afmetingen maak je optimaal gebruik van de ruimte.

Past er een tuinset op het balkon

Wat is de beste balkon tuinset?

Wanneer je op zoek gaat naar een tuinset kom je vaak grote tuintafels of loungebanken tegen. Echter, er zijn ook compacte balkon tuinsets te vinden, maar dan moet je wel weten hoe je moet zoeken.

Hieronder zetten we drie soorten tuinmeubelen op een rij die perfect zijn voor het balkon.

Kleine loungeset

Wil je het balkon gebruiken om te relaxen? En heb je voldoende ruimte? Dan raden we een kleine loungeset aan. Een loungeset is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en opstellingen. Kies er bijvoorbeeld voor om een hoekbank te plaatsen of kies voor een bank in een u-vorm. Het leuke aan een loungeset is dat je deze vaak naar wens kunt samenstellen. Zo past de tuinset perfect op jouw balkon.

Tuintafel voor 2 personen

Als je een klein balkon hebt, is een tuintafel voor twee personen ideaal. Aan deze tuintafel kun je ontbijten, een kopje koffie drinken en gezellig dineren. Het is een multifunctionele plek die je de hele dag door kunt gebruiken.

Inklapbare tafel en stoelen

Wil je jouw balkon op meerdere manieren gebruiken? Bijvoorbeeld om te eten, maar ook om te loungen? Dan kun je kiezen voor een inklapbare tafel en stoelen. Deze tuinmeubelen kun je eenvoudig opbergen wanneer je meer ruimte nodig hebt op het balkon voor andere activiteiten.

Vind de beste tuinset voor op het balkon bij Tuin-sets.nl

Zoek je een balkon tuinset om heerlijk op te relaxen? Bij Tuin-sets.nl vind je een groot assortiment tuinmeubelen die geschikt zijn voor op het balkon. Of je nu op zoek bent naar een eettafel met bijpassende stoelen, een kleine loungeset of inklapbare meubels: bij ons vind je alles wat je nodig hebt om te genieten van je balkon!

Bekijk alle soorten en maten tuinsets en vergelijk prijzen van diverse webshops. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt!

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs