A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Wat kost een tuinset

Wat kost een tuinset?

Ben je op zoek naar een comfortabele tuinset voor je tuin of balkon, maar ben je gebonden aan een bepaald budget? Geen zorgen, voor ieder budget is er een geschikte tuinset. De prijs van tuinmeubelen wordt bepaald door een aantal verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal en het design. Ben je benieuwd wat een complete set voor buiten kost? Lees dan snel verder, want in deze blog geven we antwoord op de vraag: wat kost een tuinset?

Hoe wordt de prijs van een tuinset bepaald?

Er bestaan grote prijsverschillen tussen tuinmeubelen. Dit betekent echter niet altijd dat een goedkoop exemplaar niet comfortabel kan  zijn. Tuinsets van goede kwaliteit zijn echt niet altijd de duurste. Het is belangrijk om naar de prijs-kwaliteitverhouding te kijken. De prijs van een tuinset wordt onder andere bepaald door de grootte, het materiaal en het design.

  • De grootte

Ben je op zoek naar een kleine of grote tuinset? Het aantal zitplekken heeft uiteraard invloed op de prijs. Een tuinset met een tafel en twee stoelen is doorgaans goedkoper dan een set met vier of zes stoelen.

  • Het materiaal

Tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, elk met zijn eigen kenmerken. Kijk goed naar de onderhoudseisen en de eigenschappen van het materiaal. Een tuinmeubel van wicker is vaak een stuk voordeliger dan een luxe loungeset van teakhout. 

  • Het design

Ook het design heeft invloed op de prijs van een tuinset. Een luxueuze loungebank met design kussens valt in een hogere prijsklasse dan een eenvoudige tuinset met een fijne zit.

Wat kost een tuinset? Tuinsets verkrijgbaar vanaf €350,-

Op Tuin-sets.nl vergelijk je diverse A-merk tuinmeubelen op soort, prijs en materiaal. Je vindt dus gegarandeerd de tuinset die binnen je budget past. Er zijn al eenvoudige tuinsets verkrijgbaar vanaf 350 euro. We bieden een ruime collectie tuinmeubelen in de prijsklasse van 350 tot 800 euro. Er is een geschikte tuinset voor ieder budget. 

Bekijk hier al onze tuinsets ->

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs