A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Wat te doen bij een lekkage

Wat te doen bij een lekkage?

Heeft u momenteel te maken met een lekkage in huis? In dat geval is het belangrijk om tijdig naar een oplossing te zoeken. De meeste lekkages kunnen door een loodgieter worden verholpen. In het bijzonder wanneer het om lekkages rond (afvoer)leidingen gaat. Zoekt u een dienst voor een daklek? In dat geval is het slimmer om de hulp van een dakdekker in te schakelen. Een dakdekker heeft het benodigde gereedschap en de kennis om een reparatie aan uw dakbedekking uit te kunnen voeren. Op deze manier wordt een ernstige waterschade onder de dakbedekking voorkomen. Denk aan het vocht wat in uw dakconstructie kan trekken. Zeker bij houten constructies brengt dit grote risico’s met zich mee.

Zelf een lekkage proberen op te lossen

Voordat u de hulp van een vakman inschakelt, zou u zelf naar een oplossing voor de lekkage kunnen zoeken. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de lekkende leiding tijdelijk af te dekken met een vochtige doek. Op deze manier wordt erger voorkomen! Het is niet altijd even gemakkelijk om de exacte bron van een lekkage te vinden. In het bijzonder, wanneer de leiding zich tussen twee muren bevindt. Probeer het water in zo’n geval zo goed mogelijk op te vangen op de plek waar u wel bij het vocht kunt komen. Schakel daarbij zo snel mogelijk hulp in.

Met spoed een lekkage laten verhelpen

Zeker bij een serieuze lekkage is het belangrijk, om zo snel mogelijk voor een oplossing te zorgen. Veel loodgieters en dakdekkers bieden de hulp van een spoeddienst aan. Deze spoeddienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken. Zo kunt u ook op de late avond geholpen worden! Ideaal, wanneer de lekkage opspeelt na een hevig herfststorm. Zoek altijd naar een loodgieter of dakdekker met een ruime ervaring in het oplossen van verschillende soorten lekkages.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs