A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Tuinset voor een klein terras

Welke tuinset voor een klein terras?

Het is eindelijk zomer! Dit betekent volop genieten van het mooie weer in eigen tuin. Heb je een kleine tuin? Of een klein balkon? Dit hoeft helemaal geen beperking te zijn. Ook in een kleine tuin past een tuinset. Want zeg nu eerlijk; je tuin is niet compleet zonder een comfortabel tuinmeubel, toch? In dit artikel geven we een aantal tips over het inrichten van een klein terras en vertellen we je welke tuinset je het beste kunt kiezen.

Klein terras praktisch inrichten 

Ook als je tuin niet groot is, kun je deze sfeervol en gezellig inrichten. Het lijkt misschien moeilijk, want waar plaats je een groot tuinmeubel als je maar weinig oppervlakte hebt? Het is belangrijk om goed rekening te houden met de beschikbare ruimte. Zet vooral niet te veel meubels op het terras, zo oogt het namelijk nog kleiner. Een klein terras vraagt om een praktische inrichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruiken van inklapbare of stapelbare tuinstoelen en een uitschuifbare tafel. 

Daarnaast kun je ook heel goed in de hoogte werken als je op het terras geen ruimte meer hebt. Hang bijvoorbeeld planten aan de muur of kies voor planken. 

Een kleine tuinset voor een klein terras

Op een klein terras past vaak geen groot tuinmeubel. Gelukkig zijn er ook een hoop kleine tuinsets verkrijgbaar. Maar hoe kies je nu het geschikte meubel? Allereerst kies je het soort meubel. Ga je voor een kleine loungebank of wil je toch liever een tafel met stoelen? Vervolgens kies je het materiaal: aluminium, wicker, kunststof  of hout. En hoe groot moet de set zijn? In onze webshop bieden we al tuinbanken met een breedte van 130 cm.

Ontdek onze grote collectie tuinsets

Op Tuin-sets.nl vind je een uitgebreid aanbod van tuinsets voor een klein terras. Op onze website vergelijk je diverse A-merk tuinmeubelen. Je vindt dus gegarandeerd de beste prijs voor een tuinset voor een klein terras. Heb je vragen over een tuinmeubel of ander product? Neem gerust contact met ons op voor advies.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs