A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Zo houd je insecten buiten de deur

Zo houd je insecten buiten de deur

De zomermaanden komen er weer aan en dat betekent tegelijkertijd ook het seizoen waarin muggen, wespen en andere soort insecten zich weer veel laten zien. Het is namelijk ook zo dat insecten zich in de warme maanden zoals de lente zich gaan vermenigvuldigen waardoor dit als een extra veel overlast ervaren kan worden. Veel mensen kiezen er daarom voor om dit tegen te gaan door middel van horren te plaatsen om zo de insecten buiten te houden. Hieronder vind je verschillende soorten horren.

Insecten tegenhouden met raamhorren

Wanneer het lekker weer is kiest iedereen er natuurlijk het liefst voor om zowel de deuren als de ramen lekker open te doen. Zo kan er heerlijk frisse lucht binnenkomen als het binnen wat benauwd kan worden. Vaak is het wel zo dat wanneer je je raam op de warme dagen open houd je overlast kunt ervaren van insecten. Daarom zijn raamhorren op dat moment een goede uitkomst. Er bestaan verschillende soorten horren die passen bij verschillende soorten ramen. Heb je bijvoorbeeld een draai-kiepraam of juist een dakraam dan is er ook voor deze soorten ramen een speciale hor die goed bij dit raam past. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een inzethor dan kun je deze tussen de onderkant en de bovenkant van een kozijn klemmen en is dus uiteraard heel goed geschikt voor een raam dat je zowel naar binnen als naar buiten kunt draaien. Een ander voordeel van een inzethor is dat je hierbij geen schroeven of een bor hoeft te gebruiken voordat je deze kunt bevestigen. Een ander soort raamhor die vaak gekozen wordt is een raamrolhor. Dit is een rolhor voor een raam waarvan het gaas oprolt in een cassette. Het grote voordeel hiervan is dat je deze dus gemakkelijk kunt oprollen wanneer je deze niet meer nodig hebt.

Insecten tegenhouden met deurhorren

Naast dat je het liefst je ramen open houd met warme dagen is het vaak ook heel fijn om je deuren op te houden met het warme weer. Zo kun je ervoor zorgen dat het lekker doorgaat en niet benauwd wordt binnen. Ook hierbij is het fijn als je hierdoor niet gelijk hordes insecten binnenlaat. Daarom is ook in deze situatie een deurhor heel fijn. Een hordeur is een veel voorkomende soort en kun je net zoals je deur naar binnen of naar buiten draaien. Een soort deurhor is bijvoorbeeld de magneethor deze bevestig je gemakkelijk via magneetstrips aan de deur en zijn daardoor zowel makkelijk te plaatsen als te verwijderen.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs