Coco Azzano/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig
Coco Azzano/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig
2.871,00 2.199,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Azzano/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig

2.199,00

-23%

Meer informatie

Coco Azzano/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig
De Coco Azzano dining tuinstoel vormt samen met de Lifestyle Rockville tuintafel rond 160 cm een comfortabel tuinset. Doordat de Coco Azzano dining tuinstoel is voorzien van een zit- en rugkussen, ontstaat een optimaal zitcomfort. Een heerlijk tuinset om aan te eten of gezellig een spelletje aan te doen! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Kom zeker eens bij ons langs in één van onze showrooms. De koffie staat al te pruttelen en we helpen je graag! 
De Coco Azzano/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Coco Azzano dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Rockville dining tuintafel 160 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel
De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes.
Eigenschappen Lifestyle Rockville dining tuintafel rond 160 cm
De Lifestyle Rockville dining tuintafel is een ronde teakhouten tuintafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de tuintafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout, voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Wel adviseren wij om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel om de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections teak protector.