Garden Collections Oxbow/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig
Garden Collections Oxbow/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig
3.273,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.273,00.1.909,00Huidige prijs is: €1.909,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Oxbow/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.273,00.Huidige prijs is: €1.909,00.

-42%

Meer informatie

Garden Collections Oxbow/Rockville dining tuinset 7-delig
De Garden Collections/Rockville 160 cm is een stijlvolle tuinset met een landerlijke uitstraling. Bovendien heeft de moderne wicker buitenstoel een optimaal zitcomfort en is uitgevoerd met een goed gevuld zit en rugkussen. Samen met de ronde Rockville tuintafel vormt deze tuinstoel een prachtige setcombinatie voor op het terras. Benieuwd geworden naar dit 7-delige tuinset? Kom dan eens langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop, of neem online contact met ons op.
Het Garden Collections Oxbow/Rockville Dinng tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel new grey
* 1 x lifestyle Rockville dining tuintafel 160 cm Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel new grey
De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame met daar omheen een geweven wicker. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Aluminium heeft de mooie eigenschap dat het niet kan gaan roesten, daardoor is dit materiaal perfect voor buiten. De wicker vlechtdraden hebben een mono core behandeling gehad, dit houdt in dat de draden door en door gekleurd zijn. De wicker vlechtdraad, in de kleur new grey, geeft deze tuinstoel een tijdloze uitstraling ook is deze kleur mooi te combineren met de Rockville tuintafel. De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan. Deze stoel voor in de tuin wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. Deze kussens hebben een coating die ze water- en vuilafstotend maakt.
Eigenschappen Lifestyle Rockville dining tuintafel rond 160 cm
De Lifestyle Rockville dining tuintafel is een ronde teakhouten tuintafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de tuintafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout, voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Wel adviseren wij om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel om de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections teak protector.