Santika Soray/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig
Santika Soray/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig
2.949,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.949,00.2.269,00Huidige prijs is: €2.269,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Soray/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.949,00.Huidige prijs is: €2.269,00.

-23%

Meer informatie

Santika Soray/Rockville 160 cm rond dining tuinset 7-delig Heerlijk genieten van een zomerse avond met een hapje en een drankje? Dat is mogelijk met de comfortabele Soray diningstoel in combinatie met de Rockville diningtafel. De Santika Soray/Rockville 160 cm rond dining tuinset heeft plaats voor zes personen. Je kunt ook je eigen buitenset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Soray/Rockville 160 cm rond dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Santika Soray dining tuinstoel
1 x Lifestyle Rockville dining tuintafel rond 160 cm
Eigenschappen Santika Soray dining tuinstoel De eetstoel is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De tuinstoel is gemaakt van het materiaal aluminium, hierdoor is het roestvrij en volledig weerbestendig. Ook is het licht van gewicht en hierdoor makkelijk te verplaatsten. De armleuning is van gecertificeerd teakhout. Teakhout is een van de meest duurzame houtsoorten ter wereld en uitstekend geschikt voor buitengebruik. Doordat het hout zelf een hoog gehalte aan oliën bevat, neemt het hout heel weinig vloeistoffen van buiten op. Ook is de werking van het hout minimaal. Een groot voordeel van een houten armleuning is dat het relatief koel blijft als de buitenstoel in de volle zon staat. Het teakhout is voorzien van het FSC-keurmerk. Dit houdt in dat het hout afkomstig is van volledig duurzaam aangeplante plantages. De kussens die in de buitenstoel geleverd worden zijn gemaakt van een luxe buitenstof en een hoogwaardige vulling. Deze combinatie zorgt mede voor de unieke uitstraling en een optimaal zitcomfort. De tuinstoel is gemakkelijk schoon te maken met een mild sopje. Het teakhout kan behandeld worden met Garden Collections Teak Protector, waardoor het hout op de bruine kleur gehouden kan worden. Zonder deze behandeling zal het teakhout op een natuurlijke wijze gaan vergrijzen net als bij het tafelblad van de Rockville diningtafel.
Eigenschappen Lifestyle Rockville dining tuintafel rond 160 cm De Lifestyle Rockville dining tuintafel is een ronde teakhouten tuintafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de tuintafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout, voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Wel adviseren wij om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel om de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections teak protector.