Lifestyle Verona/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Verona/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig
2.035,00 1.519,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Verona/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig

1.519,00

-25%

Meer informatie

Lifestyle Verona/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig
Heerlijk genieten van de zon met een goed boek of even bijpraten met familie en vrienden? Dat is vanzelfsprekend in de comfortabele Lifestyle Verona dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm! De Verona tuinstoel in antraciet kleur is gemaakt van rope met een aluminium frame en daarmee perfect te combineren met de Lifestyle Varano dining tuintafel. Het eigentijdse eetset heeft plaats voor 4 tot 6 personen. Kom deze of vele andere tuinsets gerust eens in het echt bezichtigen bij een Tuinmeubelshop megastore. Met twaalf megastores zit er altijd wel één bij jou in de buurt, de koffie staat voor je klaar.
De Lifestyle Verona/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Verona heeft kuip, gemaakt van rope. Het rope dat gebruikt wordt binnen de collectie van Tuinmeubelshop is een polyester touw, wat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productproces maximaal opgerekt. Hierdoor onstaat het grote voordeel dat het zit- en rug gedeelte onder de beste spanning staat waardoor het zitcomfort ergonomisch is en daardoor uniek te noemen. Het vervaardigen van een tuinstoel met het materiaal rope op deze hoogwaardige manier vereist vakmanschap.
Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt heeft het ook het voordeel dat het onderhoudsarm is. Het rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook heel snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of met de Multi Surface cleaner van het merk Garden Collections.
Het frame van de Lifestyle Verona dining tuinstoel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. De gepoedercoate laag, die onder hitte, op het aluminium wordt aangebracht geeft de tuinstoel de kleur antraciet en beschermt de tuinstoel optimaal. Daardoor is de tuinstoel geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. Door de antraciet kleur van de stoel matcht dit perfect met de Varano tuintafel.
Eigenschappen Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm
De Lifestyle Varano dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Varano dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tuintafel is net als de Verona tuinstoel geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een milld reinigingsmiddel.