Lifestyle Verona/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Verona/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
2.035,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.035,00.1.519,00Huidige prijs is: €1.519,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Verona/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.035,00.Huidige prijs is: €1.519,00.

-25%

Meer informatie

Lifestyle Verona/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
De Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet is samen met de Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm een trendy dining tuinset met een moderne uitstraling. De voorgevormde aluminium/rope dining tuinstoel biedt een uitstekend zitcomfort. Daarnaast komt het aluminium poootstel van de tuinstoel mooi terug in de tuintafel. De moderne Lifestyle Villagio dining tuintafel geeft bovendien een sfeervolle invulling aan je terras. Je kunt ook je eigen buitenset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust online contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij hebben de koffie alvast klaar gezet!
De Lifestyle Verona/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Verona heeft kuip, gemaakt van rope. Het rope dat gebruikt wordt binnen de collectie van Tuinmeubelshop is een polyester touw, wat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productproces maximaal opgerekt. Hierdoor onstaat het grote voordeel dat het zit- en rug gedeelte onder de beste spanning staat waardoor het zitcomfort ergonomisch is en daardoor uniek te noemen. Het vervaardigen van een tuinstoel met het materiaal rope op deze hoogwaardige manier vereist vakmanschap. Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt heeft het ook het voordeel dat het onderhoudsarm is. Het rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook heel snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of met de Multi Surface cleaner van het merk Garden Collections. Het frame van de Lifestyle Verona dining tuinstoel is gemaakt van gepoedercoat aluminium, dit materiaal komt ook terug in het pootstel van de Villagio eettafel. De gepoedercoate laag, die onder hitte, op het aluminium wordt aangebracht geeft de tuinstoel de kleur antraciet en beschermt de tuinstoel optimaal. Daardoor is de tuinstoel hier geschikt om het hele jaar buiten te laten staan.
Eigenschappen Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm
De Lifestyle Villagio dining tuintafel is een volledig aluminium tuintafel. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Villagio dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het aluminium is volledig behandeld met een poedercoating wat een extra beschermlaag geeft. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De buitentafel biedt plaats aan vier Verona eetstoelen. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.