Garden Collections Edingburgh/Bristol 90 cm dining tuinset 3-delig
Garden Collections Edingburgh/Bristol 90 cm dining tuinset 3-delig

Garden Collections Edingburgh/Bristol 90 cm dining tuinset 3-delig

969,00

Meer informatie

Garden Collections Edingburgh/Bristol 90 cm dining tuinset 3-delig
Als je op zoek bent naar een comfortabel tuinset voor een niet te groot terras of balkon is de Edingburgh/Bristol tuinset echt iets voor jou. De Edingburgh stoel kan heerlijk naar achteren als je even achterover in het zonnetje wil liggen. Een bezoekje brengen aan één van onze tuinmeubel winkels is zeker een aanrader. Je kunt dit tuinset uitproberen en al je vragen stellen aan onze adviseurs. Doordat wij door het gehele land winkels hebben, zijn wij altijd in de buurt. Uiteraard kan jij je vragen ook online via chat, e-mail of telefoon stellen.
De Garden Collections Edingburgh/Bristol 90 cm dining tuinset 3-delig bestaat uit:
* 2 x Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel verstelbaar
* 1 x Garden Collections Bristol dining tuintafel 90 x 90 cm Eigenschappen Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel verstelbaar
De Garden Collections Edingburgh relax tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker relax tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel, doordat de rugleuning rond loopt dit geeft een heel prettig zitcomfort. De Garden Collections Edingburgh relax tuinstoel naturel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. Het kunststof vlechtdraad, in de kleur half round grey, geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, Dit is het perfecte materiaal voor op je terras/balkon doordat aluminium licht van gewicht is, is de tuinstoel makkelijk te verplaatsen. Ook is een groot voordeel van aluminium dat het niet kan gaan roesten. In combinatie met de Bristol tafel 90×90 cm heb je een prachtige set voor in de tuin. De tuinstoel wordt geleverd met rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating waardoor de kussens water en vuilafstotend zijn.
Eigenschappen Garden Collections Bristol dining tuintafel 90 x 90 cm
De Garden Collections Bristol tuintafel 90 x 90 cm is een stevige en robuuste teakhouten tuintafel. De tuintafel is geschikt voor 2 tot 4 Garden Collections Edingburgh dining tuinstoelen. Het hout is behandeld met een speciale Old Teak Greywash, wat de tuintafel een warm en stoer uiterlijk geeft. Het teakhout is afkomstig van goedgekeurde plantages uit Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® label. Het stoere karakter van de tuintafel komt na verloop van tijd nog meer tot uiting door de natuurlijke werking van het teakhout, waardoor bijvoorbeeld kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel zal uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de kleurstelling te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de Garden Collections onderhoudsmiddelen beschikbaar. De Garden Collections Bristol tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.