Garden Collections Windsor/Bristol 90 cm dining tuinset 3-delig
Garden Collections Windsor/Bristol 90 cm dining tuinset 3-delig

Garden Collections Windsor/Bristol 90 cm dining tuinset 3-delig

869,00

Meer informatie

Garden Collections Windsor/Bristol 90 cm dining tuinset 3-delig
De Windsor tuinstoel samen met de Bristol tuintafel is een landelijk en comfortabel tuinset voor een klein terras of balkon. De Windsor stoel biedt met zijn dikke kussens een uitstekend zitcomfort. De teakhouten Bristol tuintafel zorgt voor de landelijke uitstraling en matcht erg mooi met de half round grey vlechtdraden van de Windsor tuinstoel. Kom dit set gerust bij één van onze megastores uitproberen. De koffie staat voor je klaar.
De Garden Collections Windsor/Bristol 90 cm dining tuinset 3-delig bestaat uit:
* 2 x Garden Collections Windsor dining tuinstoel
* 1 x Garden Collections Bristol dining tuintafel 90 x 90 cm Eigenschappen Garden Collections Windsor dining tuinstoel
De Garden Collections Windsor dining tuinstoel is een comfortabele dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Windsor dining tuinstoel heeft een aluminium frame wat is omspannen met een wicker draad. De halfronde kunststof wicker draad hebben een mono core productieproces, waardoor de draden door en door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. Het kunststof vlechtdraad in de kleur half round grey geeft de stoel een frisse en landelijke look waardoor deze stoel mooi matcht met de Bristol tuintafel. Aluminium is het perfecte materiaal voor op jouw terras of balkon. Doordat aluminium licht van gewicht is, is de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast kan het aluminium niet roesten. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat zowel je tuinstoel als je terras beschermd wordt. De Garden Collections Windsor dining tuinstoel wordt geleverd met een rug- en zitkussen. De kussens zijn behandeld met een speciale water- en vuilafstotende coating.
Eigenschappen Garden Collections Bristol dining tuintafel 90 x 90 cm
De Garden Collections Bristol tuintafel 90 x 90 cm is een stevige en robuuste teakhouten tuintafel. De tuintafel is geschikt voor 2 tot 4 Garden Collections Windsor dining tuinstoelen. Het hout is behandeld met een speciale Old Teak Greywash, wat de tuintafel een warm en stoer uiterlijk geeft. Het teakhout is afkomstig van goedgekeurde plantages uit Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® label. Het stoere karakter van de tuintafel komt na verloop van tijd nog meer tot uiting door de natuurlijke werking van het teakhout, waardoor bijvoorbeeld kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel zal uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de kleurstelling te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de Garden Collections onderhoudsmiddelen beschikbaar. De Garden Collections Bristol tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.