Santika Annisa/Concept 160 cm dining tuinset 5-delig
Santika Annisa/Concept 160 cm dining tuinset 5-delig
1.313,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.313,00.1.089,00Huidige prijs is: €1.089,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/Concept 160 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.313,00.Huidige prijs is: €1.089,00.

-17%

Meer informatie

Santika Annisa/Concept 160 cm dining tuinset 5-delig
Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores en laat je adviseren.
De Santika Annisa/Concept 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar antraciet1 x Lifestyle Concept dining tuintafel
Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Lifestyle Concept tuintafel 160 x 90 cm
De Lifestyle Concept tuintafel 160 x 90 cm is een eigentijdse en strakke, aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. De Concept tuintafel heeft 4 tot 6 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel zijn steldoppen aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.