Hartman Sophie element/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig
Hartman Sophie element/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig
1.633,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.633,00.1.479,00Huidige prijs is: €1.479,00. Meer informatie
Aanbieding!

Hartman Sophie element/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.633,00.Huidige prijs is: €1.479,00.

-9%

Meer informatie

Hartman Sophie element/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig
Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens lang in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Hartman Sophie element/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Hartman Sophie element dining tuinstoel xerix
* 1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 90 cm Eigenschappen Hartman Sophie Element dining tuinstoel
De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met vierkante poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof kuip is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buiten gebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buitenstaan.
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 90 cm
De Lifestyle Forest dining tuintafel is een tuintafel met een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur zodat je de look en feel van het houten tafelblad krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Lifestyle Forest dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.