Hartman Sophie element/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig
Hartman Sophie element/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig

Hartman Sophie element/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig

979,00

Meer informatie

Hartman Sophie element/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig
Met de Sophie tuinstoel en de Madras tuintafel creëer je een moderne en strakke tuinset dat helemaal van deze tijd is. De tuinstoelen zijn erg gemakkelijk in gebruik, onderhoudsarm en hebben een goed zitcomfort. De Madras tuintafel is met zijn antraciet uitstraling een schitterende match met de Sophie tuinstoel. Wil je de Sophie stoel of Madras tafel liever combineren met andere tuinmeubelen? Er zijn genoeg combinaties te maken met de grote collectie van Tuinmeubelshop. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Dit kan online, telefonisch of in één van onze megastores.
De Hartman Sophie element/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Hartman Sophie element dining tuinstoel xerix
* 1 x Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm Eigenschappen Hartman Sophie element dining tuinstoel
De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met vierkante poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. Deze kunststof is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buitengebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is net als de Madras tuintafel eenvoudig te reinigen met een mild sopje, en kan het gehele jaar door buiten blijven staan.
Eigenschappen Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm
De Lifestyle Madras dining tuintafel is een trendy tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft een aluminium frame waarop een antracietkleurige poedercoating op is aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Deze coating komt ook voor op het onderstel van de Sophie tuinstoel, waardoor een prachtige combinatie ontstaat. Het tafelblad is gemaakt van keramiek dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een sterk en hard materiaal. De tuintafel in de maat 180 x 90 cm biedt plaats aan 4 tot 6 personen en is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel. Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!