Hartman Sophie studio/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig
Hartman Sophie studio/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig

Hartman Sophie studio/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig

969,00

Meer informatie

Hartman Sophie studio/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig
Ben je op zoek naar een modern en vrijwel onderhoudsvrij tuinset? Dan is de Hartman Sophie studio dining tuinstoel, in de kleur xerix, in combinatie met de Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm wat voor jou. Doordat het pootstel van de Hartman Sophie studio tuinstoel precies lijkt op het pootstel van de Lifestyle Valencia dining tuintafel waardoor deze combinatie een perfecte match is! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Hartman Sophie studio/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Hartman Sophie studio dining tuinstoel xerix
* 1 x Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm Eigenschappen Hartman Sophie Studio dining tuinstoel
De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Hartman Sophie tuinstoel heeft, net als de Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm een aluminium onderstel met ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Hartman Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buiten gebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buitenstaan.
Eigenschappen Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm
De Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm is een royale tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft plaats voor 4 tot 6 Hartman Sophie dining tuinstoelen. Het framewerk is uitgevoerd van aluminium en de tuintafel heeft ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Valencia dining tuintafel volledig weersbestendig. Het bovenblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het veiligheidsglas is antraciet gekleurd. Door de ronde poten is deze tuintafel mooi te combineren met de Hartman Sophie studio serie.