Hartman Sophie studio/Yala 180 cm dining tuinset 5-delig
Hartman Sophie studio/Yala 180 cm dining tuinset 5-delig
1.275,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.275,00.1.119,00Huidige prijs is: €1.119,00. Meer informatie
Aanbieding!

Hartman Sophie studio/Yala 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.275,00.Huidige prijs is: €1.119,00.

-12%

Meer informatie

Hartman Sophie studio/Yala 180 cm dining tuinset 5-delig
Wil jij ook een frisse en moderne tuininrichting? De Hartman Sophie dining tuinstoel studio, in de kleur wit, vormt samen met de Lifestyle Yala dining tuintafel 180 x 92 cm een frisse en moderne tuinset met een natuurlijke uitstraling. De witte kleur van de Hartman Sophie studio dining tuinstoel vorm een mooi geheel met de Lifestyle Yala dining tuintafel. Wil je de Hartman Sophie studio/Yala 180 cm dining tuinset graag in het echt zien en even proefzitten? Dat kan in één van onze megastores. Wij helpen je graag!
De Hartman Sophie studio/Yala 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Hartman Sophie studio dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Yala dining tuintafel 180 x 92 cm Eigenschappen Hartman Sophie studio dining tuinstoel
De Hartman Sophie studio dining tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een heerlijk zitcomfort. De tuinstoel heeft een aluminium onderstel met ronde poten en een kunststof kuip. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Hartman Sophie studio dining tuinstoel volledig weersbestendig. De kuip is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit kunststof is kleurecht en ook weersbestendig. De combinatie van materialen zorgt ervoor dat deze tuinstoel uitermate geschikt is voor buitengebruik. De Hartman Sophie studio dining tuinstoel is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Hierdoor zijn er veel unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie studio dining tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het hele jaar buiten blijven staan.
Eigenschappen Lifestyle Yala dining tuintafel 180 x 92 cm
De Lifestyle Yala dining tuintafel bestaat uit een aluminium frame met een polywood tafelblad. Het aluminium frame is gepoedercoat in de kleur wit. Het poedercoaten is een elektrostratisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes eerst vloeibaar door de warmte, vervolgens stroperig en tenslotte is dit uitgehard tot een mooie, duurzame coating op het frame van de tuintafel. Aluminium is erg populair in de tuinmeubelwereld doordat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Het tafelblad van de Lifestyle Yala dining tuintafel is van polywood. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het ook licht van gewicht en weersbestendig is. Hierdoor kan de tuintafel het hele jaar buiten blijven staan. Bovendien heeft het polywood tafelblad een houtstructuur, zodat je look en feel van een houten tafelblad hebt, echter heb je het voordeel dat dit tafelblad weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Deze tuintafel biedt plaats voor 4 tot 6 personen en kan eenvoudig gereindigd worden met een mild schoonmaakmiddel.