Lifestyle Salina/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Salina/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Salina/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig

939,00

Meer informatie

Lifestyle Salina/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig  Op zoek naar een strak en onderhoudsvriendelijk tuinset? Dan is de Lifestyle Salina/Forest 180 cm  dining tuinset echt wat voor jou! Het aluminium van de Lifestyle Salina dining tuinstoel komt ook terug in het pootstel van de Lifestyle Forest eettafel, waardoor de tuinset perfect bij elkaar past. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze megastores. We helpen je graag verder!    
De Lifestyle Salina/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
4 x Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet
1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm  
Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet 
De Salina tuinstoel is gemaakt van een hoogwaardig kunststof en het pootstel is volledig gemaakt van gepoedercoat aluminium. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Tijdens dit proces wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Daar worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte hardt het uit tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. De Salina stoel is daarmee bijzonder weerbestendig. Deze buitenstoel is heel makkelijk te verplaatsen, doordat hij heel licht is. Onder de pootjes zit een kunststof slijtdop. Hierdoor is de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen op het terras. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht deze aan slijtage onderhevig zijn. De Salina diningstoel is bijzonder makkelijk in het onderhoud, een vochtige doek erover en de tuinstoel is weer zitklaar!     
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm 
De Forest eettafel heeft een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur waardoor je de look and feel van echt teakhout krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is volledig weerbestendig, licht in gewicht en heeft een strakke uitstraling. De Forest tuintafel is geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.