Santika Annisa/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
Santika Annisa/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
3.005,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.005,00.2.369,00Huidige prijs is: €2.369,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.005,00.Huidige prijs is: €2.369,00.

-21%

Meer informatie

Santika Annisa/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
Ben je op zoek naar een moderne en unieke tuinset? Dan is de Santika Annisa/Graniet 7-delige tuinset een aanrader. De Santika Annisa tuinstoel heeft een strakke vormgeving. Het gebruik van twee materialen, aluminium en rope, geeft het geheel een speels effect. De tuinstoel sluit mooi aan bij de robuuste granieten tuintafel. Deze prachtige granieten tuintafel is geschikt voor 6 tot 8 personen en dat maakt deze tuinset ideaal voor gezellige etentjes of borrels met vrienden en familie. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Annisa/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Santika Annisa dining tuinstoel antraciet
* 1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm
De Garden Collections granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6-8 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tafel erg gebruiksvriendelijk maakt. Er kunnen eigenlijk geen krassen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad, waardoor de tafel zonlicht niet weerkaatst en dus niet schittert. Daarnaast is de tafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.