Santika Annisa/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
Santika Annisa/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
1.287,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.287,00.1.039,00Huidige prijs is: €1.039,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.287,00.Huidige prijs is: €1.039,00.

-19%

Meer informatie

Santika Annisa/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
De Annisa/Villagio tuinset is een moderne tuinset met een uitstekend zitcomfort. Het aluminium frame van de tuinstoel komt terug in de tuintafel waardoor deze tuinset een perfecte combinatie is. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren!
De Santika Annisa/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Santika Annisa dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel antraciet
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm
De Lifestyle Villagio dining tuintafel is een volledig aluminium tuintafel. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Villagio dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het aluminium is volledig behandeld met een powderoating wat een extra beschermlaag geeft. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.