Santika Vivian/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig
Santika Vivian/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig

Santika Vivian/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig

849,00

Meer informatie

Santika Vivian/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig
Volop genieten van het buitenleven doe je met de Santika Vivian/Valencia dining tuinset. Deze 5-delige tuinset bestaat uit de Santika Vivian dining tuinstoel en de Lifestyle Valencia dining tuintafel. De tuinstoel en tuintafel sluiten mooi bij elkaar aan. De tuinstoel is erg comfortabel en is gemaakt van weerbestendige materialen. De Valencia tuintafel heeft een aluminium frame met een blad van gehard veiligheidsglas. Deze tuinset is onderhoudsarm, zodat jij extra lang kunt genieten van de zomerdagen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Vivian/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Santika Vivian dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm Eigenschappen Santika Vivian dining tuinstoel stapelbaar
De Santika Vivan dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De Vivian dining tuinstoel is uitgevoerd met een goed gevuld zit- en rugkussen. De Santika Vivian dining tuinstoel wordt inclusief kussen geleverd. De kussenhoes is afritsbaar en op maximaal 30 graden te wassen. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm
De Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm is een royale tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft 4-6 zitplaatsen. Het framewerk is uitgevoerd van aluminium en de tuintafel heeft ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Valencia dining tuintafel volledig weersbestendig. Het bovenblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het veiligheidsglas is antraciet gekleurd. Door de ronde poten is deze tuintafel mooi te combineren met de Santika Vivian dining tuinstoel.